2011 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Spagečiai su voveraičių padažu


       Makaronai ir grybai - geras derinys, seniai norėjau išbandyti. Kol dar yra šviežių voveraičių, naudojuosi proga!

2 porcijoms reikės:
Spaghetti makaronai 250 g
Voveraitės 500 ml
Pomidorai 1 vnt.
Česnakai 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 v.š.
Aitriosios paprikos džiovintos/šviežios ~
Druska, juodieji pipirai ~
Petražolės šviežios saujelė

       Pomidorą pamerkiame minutei į verdantį vandenį ir nulupame odelę. Supjaustome kubeliais. Voveraites, jei didelės - pasmulkiname, mažas paliekame sveikas. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kapotą česnaką, žiupsnelį aitriųjų paprikų ir apkepame minutėlę. Sudedame grybus, pakepame kelias minutes, tada sudedame pomidorus ir patroškiname dar 5 minutes.
       Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės. Išvirusius nukošiame, suverčiame į grybų troškinį ir gerai viską permaišome. Patiekiant pabarstome kapotomis petražolėmis. Skanaus!

2 komentarai:

  1. Visur voveraitės, voveraitės... tiesiog užkariauja blog'us vieną po kito. Niam niam :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Asta, tikiuosi jau spėjai šiemet išbandyti ir tu ką nors su voveraitėm ;)

    AtsakytiPanaikinti