2011 m. sausio 6 d., ketvirtadienis

Kepti vištienos kumpeliai


       Medaus ir česnakų padažas kartu su vištienos kumpeliais yra magiškas derinys! Labai paprasta pagaminti ir nepaprastai skanu.

Vištienos kumpeliai 6 vnt.
Česnakas 3 sk.
Medus 2 v.š.
Sojos padažas 40 ml

       Kumpelius porą valandų šaldytuve pamarinuojame su medumi ir sojos padažu, įspaudžiame česnako. Apkepiname iš visų pusių keptuvėje ant įkaitinto aliejaus arba orkaitėje. Greita ir paprasta.
       Recepto šaltinis - Neringos blogas.

2 komentarai:

  1. Ar naudojai iškaulintus kumpelius? Nes antraip sunkiai įsivaizduoju kiek jie keptuvėje keptų... bandysiu, dieviškai skamba :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neiškaulintus kepu, keptuvėje apskrudinu o paskui uždengus ant vidutiniškos ugnies kepu gal kokias 20 min. Galima apskrudinti keptuvėj ir tada pabaigti kepti orkaitėje, bet maniškis sako, kad keptuvėje skanesni gaunasi :)

    AtsakytiPanaikinti