2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

Maltos jautienos sriuba




Malta jautiena 400 g
Svogūnai 1 vnt.
Paprikos 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Česnakai 2 sk.
Pomidorų padažas 1 ind.
Lauro lapai 2 vnt.
Druska, pipirai ~
Aštrūs čili prieskoniai 1 a.š.

        Į didelį puodą pilame stiklinę vandens, užverdame ir sudedame jautienos faršą. Palaipsniui pjaustome ir dedame į puodą daržoves, vis užpildami vandeniu - pirmiausia morkas, tada svogūnus, paprikas, bulves. Aš dar mėgstu įberti saujelę ryžių. Pasūdome, beriame pipirų, įdedame lauro lapą, čili prieskonius. Užpilame pomidorų padažu, patroškiname dar 5 minutes ir galiausiai suberiame smulkintas česnako skilteles.     
        Patiekiame su grietine ir mėgiama duona. Labai skani, tiršta sriuba - beveik kaip čili troškinys...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą