Na, tiesiog gurmaniška pica! Picos pagrindą visuomet darau pagal tą patį receptą, tik šįkart į tešlą įmaišiau pilno grūdo miltų. O įdarui šįkart ėmiau:
Tunas savo sultyse 1 ind.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakas 4 sk.
Pomidorai 6 vnt.
Mocarela 130 g
Alyvuogės 8 vnt.
Druska, juodieji pipirai ~
Čiobreliai, rozmarinas ~
Lauro lapas 1 vnt.
Cukrus 1 a.š.
Alyvuogių aliejus ~
Kol tešla pakils, pomidorus nuplikome ir nulupame. Svogūną supjaustome ir pakepiname aliejuje, kartu dedame smulkintas česnako skilteles. Pagardiname druska, pipirais, dedame lauro lapą. Sudedame kubeliais pjaustytus pomidorus ir patroškiname, kol suminkštės.
Tešlą iškočiojame į du papločius. Tepame ant kiekvieno pomidorų padažo. Sudedame tuną, alyvuoges ir mocarelos skridinėlius. Pagardiname prieskoniais. Kepame 200 С orkaitėje 20 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą