Malta kiauliena 700 g
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 3 sk.
Balta duona 3 riekutės
Pienas 1 st.
Kiaušiniai 2 vnt.
Druska, pipirai
Džiovintos slyvos 50 g
Fermentinis sūris 100 g
Majonezas ~
Mėsą sumaišome su kapotais svogūnais, česnakais, kiaušiniu ir piene išmirkytu batonu. Paskaniname druska, pipirais. Džiovintas slyvas supjaustome pusiau ir sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu, česnako skiltele, pipirais. Šlapiomis rankomis formuojame maltinius, į vidurį dedame po šaukštą įdaro. Kepimo popieriumi išklojame skardą ir ant jos išdėliojame maltinukus. Kepame 190 C temperatūros orkaitėje 50 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą