2010 m. spalio 21 d., ketvirtadienis

Melionų, kumpio ir fetos sūrio salotos


       Labai paprastos, bet skanios salotėlės su pikantišku imbierų padažu.

Reikės:
Melionai 1/2 vnt.
Parmos kumpis 90 g
Feta sūris 100 g
Imbierai gabalėlis
Alyvuogių aliejus 1,5 v.š.
Rudasis cukrus 1 a.š.
Šviežiai malti juodieji pipirai ~

       Melioną ir fetą supjaustome kubeliais, kumpį - juostelėmis. Užpilui sumaišome alyvuogių aliejų su tarkuotu imbieru, cukrumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir keliais šaukštais vandens. Šiuo padažu užpilame salotas, išmaišome ir patiekiame. 
       Kartais darau šias salotas su šaltai rūkytu kiaulienos kumpeliu - irgi labai skanu :)
       Recepto šaltinis - žurnalas Elle.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą