2010 m. gegužės 5 d., trečiadienis

Tailandietiški makaronai su mango ir pupelėmis


       Paskutiniu metu pastebėjau, jog labai dažnai gaminu su mangais. Man patinka juos pirkti - atsirado visai gražių ir sunokusių jau parduotuvėse, o parsinešusi namo aš juos dar panokinu keletą dienų ant saulėtos palangės.

Makaronai 350 g
Mango 1 vnt.
Vyšniniai pomidorai 1 st.
Baltos pupelės 1 ind.
Alyvuogių aliejus 1 v.š.
Česnakai 3 sk.
Balzaminis actas 1 v.š.
Raudonėliai 2 v.š.
Druska, pipirai ~
Parmezanas 2 v.š.
Petražolės šviežios 2 v.š.

       Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Pomidorus pjauname pusiau ir apkepame įkaitintame aliejuje. Sudedame pjaustytus mangus. Pasūdome, įberiame prieskonių, balzaminio acto, įtarkuojame česnako. Suberiame pupeles ir kelias minutes patroškiname. Įtarkuojame parmezano sūrio. Makaronus nukošiame, suberiame į pomidorų ir mangų troškinį ir išmaišome. Patiekdami apibarstome šviežiomis petražolėmis (4 porcijos).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą