2010 m. gegužės 8 d., šeštadienis

Kokosinis bananų desertas


Bananai 2 vnt.
Miltai 1 st.
Pienas 1 st.
Kokosų drožlės 4 v.š.
Kiaušiniai 1 vnt.
Vanilinis cukrus ~
Cukraus pudra ~
Aliejus kepimui ~

       Iš miltų, pieno ir kiaušinio sumaišome tešlą, kaip blynams. Suberiame kokosų drožles ir vanilinį cukrų. Tešla turi gautis tiršta, kaip grietinė. Bananus supjaustome įstrižomis storomis riekelėmis. Panardiname juos į tešlą, apvoliojame iš visų pusių ir apkepame gerai įkaitintame aliejuje. Aš kepiau paprastoje keptuvėje, bet jeigu turite gruzdintuvę, tai ji čia tiktų kuo puikiausiai. Prieš patiekiant apibarstome cukraus pudra.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą