2 porcijoms reikės:
Vištienos krūtinėlės filė 1 vnt.
Salotų mišinys (Iceberg/Rukola/Sultenės/Špinatai) 2 saujos
Avokadai 1 vnt.
Vyšniniai pomidorai 150 g
Mocarela 1 rutuliukas
Raudonieji svogūnai 1/2 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 v.š.
Medus 1 a.š.
Citrinos sultys 1 v.š.
Druska, juodieji pipirai ~
Česnakas 1 sk.
Vištienos prieskoniai 1 a.š.
Vištienos krūtinėlę supjaustome į pailgus gabalėlius, pamarinuojame vištienos prieskoniuose ir iškepame ant šlakelio aliejaus. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir suplėšome. Vyšninius pomidoriukus pjauname pusiau, avokadą nulupame ir supjaustome didesniais kubeliais, mocarelą - taip pat, svogūną į salotas aš mėgstu pjaustyti labai smulkiais kubeliais.
Į lėkštes dedame salotų lapus, pomidorus, svogūnus, avokadus, ant viršaus - keptus vištienos gabalėlius ir mocarelos sūrį. Užpilame salotas padažu, suplaktu iš medaus, aliejaus, citrinos sulčių, išspaustos česnako skiltelės, druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų. Skanaus!
Recepto šaltinis - Neringos blogas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą