Reikės:
Baklažanai 1 vnt.
Vištienos krūtinėlės filė 1/3 vnt.
Maltos saldžiosios paprikos ~
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 2 sk.
Alyvuogių aliejus~
Itališkų žolelių prieskoniai~
Balzamiko actas
Druska, juodieji pipirai~
Baklažaną supjaustome pailgomis juostelėmis. Likusius nepanaudotus kraštelius susmulkiname kartu su svogūnu. Pabarstome druska, pipirais, pašlakstome aliejumi ir kepame 190 C orkaitėje apie 10 min.
Tuo metu paruošiame marinatą - 4 šaukštus aliejaus suplakame su šaukštu balzamiko acto (galima dar ir vandens šlakelį), dedame druskos, pipirų, prieskoninių žolelių, įspaudžiame skiltelę česnako. Į šį marinatą sudedame iškeptas baklažanų juosteles.
Vištieną supjaustome smulkiai ir apkepiname su paprikomis, druska, pipirais. Kai apkeps, sudedame baklažanų likučius su svogūnu, įspaudžiame 1 skiltelę česnako. Įdarą dedame po šaukštelį į pasimarinavusius baklažanus, susukame ir patiekiame.