Avižinė košė pusryčiams - sveikas ir skanus pasirinkimas, tik ne visada yra laiko rytais ją virti :) Mano mėgiamiausia košė visada buvo avižiniai dribsniai su pjaustytais bananais ir uogomis, pašlakstyti medumi, cinamonu ir saujele riešutų. Bet kai tenka rytais skubėti, dažnai pasirinkdavau kokį greitą sumuštinį su arbata, kad nereikėtų paskui plauti kalno indų :) Ir štai neseniai prekyboje atsirado greitai paruošiamos avižinės košės "Activus" su braškėmis, avietėmis, obuoliais, arba tradicinės (be priedų). Tokią lengvai pagaminsite per porą minutėlių, tereikia užpilti verdančiu vandeniu.
Košė paruošiama tiesiog indelyje, nereikės traukti net puodo. Tokius pusryčius galima pasiimti ir į biurą arba į kelionę. Vienu ypu užsiplikome ir arbatą, ir košę. Kol dribsniai išbrinksta, pasipjaustome bananą, sudedame norimus pagardus ir Voila! Skanių pusryčių!