Malta kiauliena 900 g
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Česnakas 2 sk.
Fermentinis sūris 200 g
Daržovių sultinio 200 ml
Grietinė 2 v.š.
Kalendra ~
Kaukazietiški prieskoniai ~
Druska, juodieji pipirai ~
Alyvuogių aliejus ~
Mėsos faršą išmaišome su prieskoniais, druska, pipirais. Šlapiomis rankomis formuojame plonus kepsniukus ir dedame į aliejumi pateptą skardą. Morkas sutarkuojame, svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje ant aliejaus. Kartu įspaudžiame česnako.
Ant kepsnelių dedame šaukštu troškintų daržovių ir tarkuoto sūrio. Užpilame daržovių sultinio sumaišyto su grietine ir kepame 190 C orkaitėje 45 min. kol išsilydo ir apskrunda sūris.
Recepto šaltinis - Mamyčių klubas.