2 porcijoms:
Salotų lapai, rukola 2 saujos
Raudonieji svogūnai 1/2 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Alyvuogės sauja
Rūkyta lašiša 100 g
Citrinos 1/2 vnt.
Bazilikai ~
Česnakas 1 sk.
Druska, juodieji pipirai ~
Alyvuogių aliejus ~
Salotas nuplauname ir sudedame į lėkštes. Ant viršaus dedame pjaustytus pomidorus, svogūnus ir avokadus. Pagardiname druska, pipirais ir alyvuogėmis. Užpilame padažu iš bazilikų, trinto česnako, citrinos sulčių ir aliejaus. Ant viršaus išdėliojame smulkintą lašišą. Patiekiame su šviežia duonele. Skanaus!
P.S. Man alyvuogės buvo vienintelis dalykas, kuris nelabai tiko į šį derinį.
Recepto šaltinis - www.seredaite.com.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą