2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Vištienos stroganovas



4 porcijoms:
Vištienos filė 400 g
Svogūnai 1 vnt.
Pomidorų tyrė 3 v.š.
Miltai 1 v.š.
Vištienos sultinys 320 ml
Grietinė 100 g
Druska, juodieji pipirai ~
Maltos saldžiosios paprikos 3 a.š.
Vištienos prieskoniai ~
Marinuoti agurkėliai 4 vnt.

       Vištieną supjaustome juostelėmis ir apvoliojame mėgiamuose paukštienos prieskoniuose. Susmulkiname svogūną. Keptuvėje įkatiname porą šaukštų aliejaus ir jame apkepiname vištieną bei svogūnus. Tada užberiame miltus ir gerai išmaišome. Užpilame sultinį, pomidorų tyrę, paprikos miltelius, druską, pipirus. Uždengiame ir troškiname ant sipnos ugnies 15 min.
       Agurkėlius supjaustome mažais kubeliais. Į troškinį sudedame grietinę, agurkėlius, užviriname ir nukeliame nuo ugnies. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą