2012 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Kalakutienos maltinukai su šviežiais kopūstais


Malta kalakutiena 300 g
Šviežias kopūstėlis 1/2 vnt.
Morkos 1 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Alyvuogių aliejus ~
Lauro lapai 1 vnt.
Kvapieji pipirai 5 vnt.
Druska ~
Cukrus 1 a.š.
Actas 1 a.š.
Prieskoninės žolelės žiupsnelis

       Iš faršo padarome mažus maltinukus ir dedame į verdantį vandenį. Sudedame pjaustytą morką, svogūną, kopūstą, aš dar paprikos pusę įdėjau... Kitą svogūną pakepiname ant šlakelio aliejaus. Po 5 min. virimo sudedame pjaustytas bulves ir svogūnus, prieskonius. Paverdame dar apie 7 min. ir supilame actą ir cukrų. Patiekiame su grietine.
       Recepto šaltinis - Laikas į virtuvę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą