2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

Keptos paprikos su varškės ir brinzos įdaru



Reikės:
Paprikos 4 vnt.
Brinzos sūris 300 g
Varškė 200 g
Alyvuogių aliejus 4 v.š.
Česnakai 3 sk.
Citrinos sultys 1 v.š.
Druska, baltieji pipirai ~
Čiobreliai ~

       Paprikoms nupjauname viršūnėles, išvalome sėklas ir apverdame sūdytame vandenyje 5-7 min. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su varške, 1 šaukštu aliejaus, išspaustu česnaku, čiobreliais.  Pagal skonį pagardiname druska, pipirais ir citrinos sultimis. Kepimo indą ištepame šaukštu aliejaus. Paprikas prikemšame įdaro, uždedame viršūnėles ir sudedame į formą. Pašlakstome likusiu aliejumi ir kepame 200 C orkaitėje apie 20 min.
       Recepto šaltinis - žurnalas "Liza. Prijatnogo apetita".

1 komentaras: