Superiniai! Radau vienos rusų blogerės Youtube kanale. Patys skaniausi varškėčiai kokius tik esu valgiusi...
Reikės:
Varškė 300 g
Manų kruopos 3 v.š. + truputį apvoliojimui
Miltai 2 v.š.
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinė 1 v.š.
Cukrus 1 v.š.
Druska žiupsnelis
Aliejus kepimui~
Varškę išsukame su kiaušiniu, grietine, cukrumi ir druska. Sudedame manus ir paliekame 5 min. išbrinkti. Tada suberiame likusius miltus. Formuojame nedidelius blynukus (tešla gana lipni, todėl patogiausia formuoti 2 šaukštų pagalba), apvoliojame manų kruopose ir kepame įkaitintame aliejuje. Valgome su grietine, uogiene ar kuo tik jums skanu.
Recepto šaltinis - Nataly Gorbatova.