2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Troškinti kopūstai su dešrelėmis



       Primenantis slidinėjimo atostogas Austrijoje, kaimiško stiliaus patiekalas, bet kartais norisi ir reikia :)

Reikės:
Šviežios kiaulienos dešrelės 4-6 vnt.
Rauginti kopūstai 1 kg
Svogūnai 1 vnt.
Rūkytas kumpelis 50 g
Cukrus 1 a.š.
Aliejus~

       Į gilesnę keptuvę, skirtą troškinimui, pilame aliejaus ir apkepiname smulkintą svogūną bei kumpelį. Sudedame nuspaustus kopūstus, cukraus ir kepame vartydami, kol šiek tiek paruduoja. Dešreles galime iškepti atskirai (kaip šįkart ir dariau), arba troškinti kopūstuose. Tam reikalui supilame į kopūstų keptuvę 1,5 stiklinės karšto vandens, jame patalpiname dešreles, šiek tiek pridengiame ir troškiname apie 15-20 min., kol išverda vanduo. Patiekiame su virtomis bulvėmis.
       Recepto šaltinis - skanumai.wordpress.com


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą