2016 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Salotos su apelsinais ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu



2 porcijoms:
Salotų mišinys 2 saujos
Apelsinai 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1/3 vnt. 
Pelėsinis sūris Memel Blue 100 g
Juodosios alyvuogės, sauja
Česnakas 1 sk.
Citrinos sultys 2 v.š.
Garstyčios 1 a.š.
Alyvuogių aliejus~
Druska, juodieji pipirai~

       Apelsiną nulupame ir supjaustome gabalėliais; geriausia išimti filė iš tarp odelių, bet aš labai skrupulingai nevargstu, daugmaž tas plėveles nuplėšau...Iš nudodytų produktų dubenyje suplakame užpilą, įspaudžiame česnako skiltelę. Sumaišome užpilą su salotų lapais ir smulkiai pjaustytais svogūnais. Dedame į lėkštes salotas, apelsinus, alyvuoges ir sūrį. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą