2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

Omletas su ožkos sūriu



       Nors omletus įprastai visi valgo pusryčiams, tačiau aš ėmiau praktikuoti juos ir vakarienei :) Šis taip patiko, kad dariau net dvi dienas iš eilės.

Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas šlakelis
Miltai 2 a.š.
Druska, pipirai ~
Krapai, petražolės ~
Ožkos sūris 3 gab.
Saulėje džiovinti pomidorai 3 vnt.
Sviestas ir aliejus kepimui ~

       Kiaušinius suplakame su pienu, įmaišome truputį miltų, pagardiname druska, pipirais. Kepame įkaitintame svieste su aliejaus šlakeliu. Krašteliams pradėjus trauktis, ant viršaus išdėliojame džiovintų pomidorų juosteles. Kai viena pusė apkeps, atsargiai apverčiame omletą. Ant viršaus išdėliojame sūrio skridinėlius ir dar šiek tiek pakepame. Apibarstome šviežiomis smulkintomis žolelėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą