2013 m. kovo 30 d., šeštadienis

Obuolių krepšeliai su varškės įdaru



12 vnt. reikės:
Miltai 1 st.
Sviestas 100 g
Cukrus 4 v.š.
Grietinė 150 g
Varškė 200 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Obuoliai 2 vnt.
Vanilinis pudingas "Dr. Oetker" 1 pak.
Manų kruopos 2 v.š.
Vanilinis cukrus 2 v.š.
Citrinos sultys ~
Cinamonas ~
Migdolų lapeliai ~

       Tešlai išminkome miltus su puse cukraus ir šaltu sviestu. Įdedame žiupsnelį druskos ir 2 šaukštus grietinės. Formeles patepame riebalais, išklojame tešla ir dedame į šaldytuvą. 
        Įdarui sutriname varškę su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniu ir 100 g grietinės. Įmaišome manų kruopas ir vanilinį pudingą. Obuolius nulupame, supjaustome skiltelėmis. Apšlakstome citrinos sultimis, trupučiu cukraus ir cinamonu. Į krepšelius dedame įdarą, ant viršaus obuolius ir pabarstome migdolų plokštelėmis. Kepame 180 С orkaitėje apie 20-30 min.
          Recepto šaltinis Skanus gyvenimas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą