2010 m. birželio 28 d., pirmadienis

Mocarelos salotos su bazilikų ir imbierų padažu



       Šiandien sudėjau mėgiamiausius savo produktus į vieną lėkštę ir gavau štai tokias salotas :)

2 porcijoms:
Pomidorai 2 vnt.
Mocarela 2 rutuliukai
Avokadai 1 vnt.
Juodos alyvuogės sauja
Graikiniai riešutai 1 v.š.
Bazilikai švieži 4 v.š.
Imbieras 1 cm dydžio gabaliukas
Parmezanas 2 v.š.
Tyras alyvuogių aliejus 2 v.š.
Citrinos 1/4 vnt. (sultys)
Druska, juodieji pipirai ~

       Kapotus graikinius riešutus, imbierą, bazilikus ir parmezaną sutriname blenderiu. Paskaniname druska, šviežiai maltais juodaisiais pipirais bei alyvuogių aliejumi. Pomidorus, mocarelą bei avokadus supjaustome ir išdėliojame lėkštėje. Ant viršaus pilame bazilikų ir imbierų padažą (jeigu gausis labai tirštas, galima atskiesti pora šaukštų vandens). Salotas papuošiame alyvuogėmis ir pašlakstome aliejumi. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą