2011 m. vasario 9 d., trečiadienis

Šokoladinis varškės pyragas


       Nors paprastai pyragus kepu tik savaitgaliais, šiandien man buvo liūdna, todėl sugalvojau išsikepti kokį greitą ir paprastą kepinuką :) Kadangi į tešlą dedame varškę, šio pyrago vidus lieka drėgnas, primenantis sūrio pyrago įdarą, o išorė gražiai apskrunda.

Nedidelei formai reikės:
Miltai 1 st.
Kiaušiniai 4 vnt.
Varškė riebi 360 g
Cukrus 1 st.
Kepimo milteliai 1 a.š.
Kakava 1 v.š.
Vanilinis cukrus 1 pak.
Cukraus pudra~

       Suplakame kiaušinius su cukrumi. Tada suberiame miltus ir kepimo miltelius. Sudedame varškę ir sutriname elektriniu blenderiu, kad neliktų gumulėlių. Suberiame kakavą ir vanilinį cukrų. Kepame 50 minučių 180 C temperatūroje.
       

5 komentarai:

  1. Atrodo, receptas neįtikėtinai paprastas, o rezultatas tikrai pranokstantis lūkesčius :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jurgita, nereikia sviesto. Nors manau, kažkas gautųsi ir įdėjus :)
    Asta, ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ka tik pabandziau - patiko:) Bus kartojamas. Tik as dejau zymiai daugiau kakavos - gal net 6 saukstus. Tik kita k. idesiu dar sauksteli tirpios kavos - man jos cia siek tiek truko.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dejau kakavos, bet kazkoks jis man sviesus labai gavosi :/

    AtsakytiPanaikinti