2 porcijoms:
Vištienos filė 250 g
Avokadai 1 vnt.
Špinatai 2 saujos
Feta 50 g
Salėgražos 2 v.š.
Graikiniai riešutai 2 v.š.
Džiovintos spanguolės~ (nedėjau)
Druska, juodieji pipirai~
Alyvuogių aliejus~
Balzamiko actas 1 v.š.
Citrinos sultys 1 v.š.
Medus 1/2 a.š.
Vištienos filė įtriname druska, pipirais ir mėgiamais prieskoniais. Iškepame, kol gražiai parus. Špinatus, pasmulkintus avokadus dedame į lėkštes ir užpilame padažu iš aliejaus, balzaminio acto, citrinų sulčių, medaus ir druskos. Sudedame pjaustytą gabalėliais vištieną, patrupiname fetos ir viską užbarstome sėklomis bei riešutais.
Recepto idėja iš Pinterest.