2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Kepti obuoliai su varške, razinomis ir riešutais



       Kai varškės apkepas ir varškėčiai pabosta... Nedažnai valgome saldžius patiekalus vakarienei, nors vaikai aišku mielai valgytų saldžiai kiekvieną kartą :) Valgėme vakarienei, bet liko ir pusryčiams - skanūs tiek karšti, tiek atšaldyti.

Reikės:
Obuoliai 4 vnt.
Varškė 180 g
Razinos sauja
Graikiniai riešutai sauja
Cukrus 2 v.š.
Cinamonas 1 a.š.
Pienas 2 v.š.
Medus 2 a.š.

       Obuolius perpauname per pusę ir išskobiame. Razinas užpilame karštu vandeniu ir 5 min. palaikome. Varškę išsukame su cukrumi, cinamonu ir šlakeliu pieno. Suberiame razinas. Obuolių puseles sudedame į kepimo indą, pripildome įdaro. Uždedame kapotų riešutų ir pašlakstome medaus. Ant kepimo indo atsargiai įpilame truputį vandens ir kepame 180 C orkaitėje 30 min.
       Recepto idėja - Saulėta virtuvė.   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą