Išbandžiau Agnės pasiūlytą receptą, ir tikrai šis troškinukas man labai patiko.
Reikės:
Jautiena 500 g
Raudonos paprikos 1 vnt.
Žalios paprikos 1 vnt.
Porai 1 vnt.
Morkos 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Pievagrybiai 8 vnt. (dideli)
Druska 1 a.š.
Juodieni pipirai 1 a.š.
Maltos saldžiosios paprikos 1/2 a.š.
Rūkytos paprikos milteliai 1/2 a.š.
Česnakai 4-5 sk.
Vorčesterio padažas 3 v.š.
Pomidorų padažas 2 v.š.
Grietinė 2 v.š.
Miltai 1 v.š.
Sviestas 40 g
Jautieną supjaustome plonais pailgais šiaudeliais ir apkepiname gerai įkaitintame aliejuje. Tada suberiame morkas, supjaustytas plonais griežinėliais. Kol troškinasi, uždengiame dangčiu ir pjaustome kitas daržoves.Sudedame viską į keptuvę, pagardiname prieskoniais, padažais, grietinę, miltus, sviestą ir gerai išmaišome. Troškiname viską uždengę ant silpnos ugnies 40 min. Patiekiame su ryžiais, bulvėmis ar bulvių koše - kaip mėgstate.