2015 m. rugpjūčio 17 d., pirmadienis

Rikotos blyneliai



       Labai purūs ir minkštučiai blyneliai.

Rikotos sūris 250 g
Miltai 1 st.
Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 2-3 v.š.
Kepimo milteliai 2 a.š.
Pienas 1/2 st.
Druska žiupsnelis
Aliejus kepimui ~
Uogos, vaisiai ~
Cukraus pudra ~

       Dubenyje sumaišome miltus su druska ir kepimo milteliais. Supilame pieną ir kiaušinių trynius. Įmaišome rikotą ir išplakame mikseriu. Atskirai išplakame baltymus su cukrumi ir atsargiai įmaišome į tešlą. Kepame blynelius įkaitintame aliejuje. Serviruojame su vaisiais ir cukraus pudra.
       Recepto šaltinis - Laisvalaikis virtuvėje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą