2016 m. spalio 28 d., penktadienis

Itališkos brusketos su vytintu kumpiu ir mocarela



      Genialumas slypi paprastume, svarbiausia turėti kepaliuką šviežios minkštos čiabatos ir dar šį bei tą... Receptas nieko įmantraus, visai paprasti, bet labai skanūs susmuštinukai užkandai prie vyno taurės.

Reikės:
Čiabatos duona 1 kepaliukas (nepilną sunaudojau)
Vytinto kumpio 80 g
Mocarela 1 rutuliukas
Rukolos lapeliai
Saulėje džiovinti pomidorai 4 vnt.
Sveistas ~

       Duonos reikeles aptepame sviestu, ant viršaus gražiai pavingiuojame kumpio griežinėlius. Mocarelą gerai nuspaudžiame, aš dar padedu pagulėti sausai ant lėkštelės, kol pasiruošiu visus produktus. Ant kiekvieno sumuštinuko uždedame po riekelę mocarelos, papuošiame rukolos lapeliais ir džiovintų pomidorų juostelėmis.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą