2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

Maltos jautienos ir lęšių troškinys



Reikės:
Lęšiai 1 st.
Malta jautiena 600 g
Baklažanai 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 4 sk.
Alyvuogių aliejus ~
Sojos padažas 2 v.š.
Druska, juodieji pipirai ~
Raudonėliai, maltos saldžiosios paprikos ~
Petražolės, svogūnų laiškai ~

       Lęšius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepame smulkintus svogūnus ir maltą mėsą. Pagardiname druska, pipirais, paprikomis ir raudonėliais. Kai gražiai apskrus, sudedame kubeliais pjaustytus baklažanus ir smulkintas česnako skilteles, supilame sojos padažą. Troškiname, kol daržovės suminkštės, tada sudedame lęšius. Prieš patiekiant apibarstome kapotomis žolelėmis. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą