2016 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Ravioli su rikota daržovių padaže



4 porcijoms:
Ravioliai su rikota 400 g
Brokoliai 1/2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Cukinijos 1/2 vnt. 
Česnakai 2 sk.
Grietinėlė 13 proc. 200 ml
Muskato žiupsnelis
Druska, baltieji pipirai~
Aliejus~

       Keptuvėje ant aliejaus apkepiname smulkintus svogūnus ir morkas. Tada sudedame kuo smulkesniais žiedynėliais pjaustytus brokolius ir cukinijos kubelius, įspaudžiame česnako. Užpilame puse stiklinės vandens, uždengiame ir troškiname, kol daržovės suminkštės. 
      Raviolius išverdame sūdytame vandenyje. Daržoves užpilame grietinėle, pasūdome, pagardiname prieskoniais. Suverčiame nukoštus raviolius, išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą