2014 m. sausio 9 d., ketvirtadienis

Kiaulienos kepsniai su česnaku ir žolelėmis



       Galima kepti visą nugarinę arba supjaustytais kepsniukais - man taip skaniau ir greičiau iškepa.

Reikės:
Kiaulienos nugarinė 1,2 kg (jei su kaulu, tada reikės 2 kg)
Česnakas 1 galva
Čiobreliai, rozmarinas, raudonėlis - po 1 a.š.
Druska 2  a.š.
Įvairių pipirų mišinys 1/2 a.š.
Augalinis aliejus 1 v.š.

       Žoleles kartu su česnako skiltelėmis sutriname blenderiu. Tada supilame aliejų, dedame druskos, pipirų ir dar kartą pertriname. Nugarinę supjaustome kepsneliais ir ištriname prieskoniais. Dedame į aliejumi pateptą skardą ir kišame į 200 C orkaitę. Po 20 min. primažiname karštį iki 180 C ir kepame dar apie 20 min. Jeigu kepsite visą nugarinę, tuomet prireiks maždaug 1 val. 30 min.
       Recepto idėja - www.edimdoma.ru.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą