Reikės:
Malta jautiena su kiauliena 900 g
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Brokoliai 1/2 vnt.
Česnakas 1 sk.
Kiaušiniai 2 vnt.
Džiūvėsėliai 5 v.š.
Grietinė 4 v.š.
Maltos saldžiosios paprikos~
Kuminas~
Druska, juodieji pipirai~
Aliejus~
Svogūną susmulkiname ir apkepame aliejuje. Vėliau kartu sudedame kepti tarkuotą morką, įspaudžiame česnako skiltelę. Mėsos faršą sumaišome su kiaušiniais, grietine, džiūvėsėliais ir prieskoniais. Įmaišome keptas daržoves. Brokolį supjaustome žiedynais ir apverdame porą minučių sūdytame vandenyje. Pusę faršo sudedame į riebalais pateptą kepimo formą. Susmaigstome brokolio žiedynėlius ir sudedame likusį faršą. Kepame180 C orkaitėje 50 min.
Recepto šaltinis - žurnalas "Moters savaitgalio virtuvė".