2017 m. birželio 25 d., sekmadienis

Šokoladinis kremas iš avokadų ir bananų



       Dar vienas sveikuoliškas deseras. Galima padaryti ir visai veganišką - jeigu vietoje jogurto pilsite migdolų pieną.

2 porcijoms:
Bananai 1 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Kakava 3 v.š.
Klevų sirupas 2 v.š.
Vanilės ekstraktas~ (nebūtinai)
Graikiškas jogurtas 2 v.š.
Kokosų drožlės papuošimui~

       Viską sutriname blenderiu, paskirstome į gražius desertinius indelius arba taures ir papuošiame kokosų drožlėmis. Galima puošti ir šviežiomis uogomis ar vaisiais.
       Recepto idėją užmačiau kažkur Instagrame.


1 komentaras:

  1. Mmm, labai skaniai atrodo, o žinant, kad su avokadais - išvis jėga, nes man dabar kažkoks avokadų apsėdimas :D Girdėjau, Kad Amsterdame yra kavinė, kur VISKAS iš avokadų daroma... Lietuvoj dar negreit toks dalykas bus, spėju. Bet kai norisi man kažko gurmaniško ar kokio įdomesnio deserto, bet pati nesugalvoju ar tyngiu darytis, einu čia - https://www.panorama.lt/parduotuves/ali-sokoladine O šitą receptuką būtinai išsisaugosiu, kai apims įkvėpimas gaminti :))

    AtsakytiPanaikinti