2016 m. vasario 3 d., trečiadienis

Šokoladiniai keksiukai per 5 minutes




       Nors nesu didelė mišinių gerbėja, bet šiandien turėjau galimybę išbandyti "Kauno grūdų" mišinį šokoladiniams keksiukams. Rezultatas pranoko mano visus lūkesčius - nemaniau, kad galima išgauti tokį skanų desertą per 5 minutes :) Minkštučiai ir drėgni keksiukai, puikaus šokoladinio skonio, su ne per mažai kakavos ir ne per daug cukraus - na, mano skonio receptoriams tiesiog idealiai. 
       Keksiukus labai paprasta ir greita pagaminti - suverčiame pakelio turinį į dubenį, įpilame 175 g aliejaus ir stiklinę vandens. Tešlą išmaišome ir supilame į keksiukų formeles. Viskas! Iškepė per 25 minutes 180 С orkaitėje.


       Papildomai keksiukus aš dar papuošiau plaktos grietinėlės ir šokolado kremu (ištirpinau 50 g šokolado + 2 v.š. pieno ir sumaišiau su 200 g riebios grietinėlės, išplaktos su cukrumi). Nors galima keksiukus aplieti tiesiog šokoladiniu padažu arba ganašu, arba tiesiog pabarstyti cukraus pudra.
       Ateityje dar būtinai kepsiu, ir šiaip, manau, tokį mišinį labai paranku visada turėti spintelėje ekstra atvejams. Labai praverstų užimtoms mamytėms arba tiesiog per daug laisvo laiko neturintiems žmonėms :)





1 komentaras:

  1. Jau labai seniai noriu išbandyti šį mišinį. Smagu girdėti, kad skanūs - tikrai išbandysiu! :)

    AtsakytiPanaikinti