Negalėjau patikėti, kad iš to beskonio patisono įmanoma iškepti tokias skanias lazdeles! Čia gal labiau būtų kaip garnyras, bet mes prisikepėme su vaiku ir valgėme tiesiog vienas, kaip bulvių lazdeles :)
Reikės:
Patisonas 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 4 v.š.
Druska 1 a.š.
Maltos paprikos 1/2 a.š.
Karis 1/2 a.š.
Kalendra 1/2 a.š.
Česnakas 2 sk.
Juodieji pipirai ~
Patisoną nulupame ir supjaustome juostelėmis. Dubenyje sumaišome aliejų, prieskonius, įspaudžiame česnako skilteles. Suberiame patisonų juosteles ir gerai išmaišome rankomis.
Kepimo skardą išklojame folija. Kepame 180 C orkaitėje apie 20 min.
Recepto šaltinis - Popotes et cocottes.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą