2 porcijoms reikės:
Avokadai 1 vnt.
Pomidorai 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 v.š. (smulkintų)
Citrinos sulčių 1 v.š. salsai + 1 v.š. krevetėms
Druska, juodieji pipirai~
Krevetės 16 vnt.
Česnakas 1 sk.
Sviesto gabalėlis, aliejus~
Ryžiai garnyrui~
Avokadą ir pomidorą supjaustome kubeliais, įmaišome smulkintų svogūnų, druskos, pipirų, po šaukštą citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus. Krevetes apverdame sūdytame vandenyje su krapais ir citrinos sultimis. Paskui nukošiame ir apkepame ant sviesto su česnaku. Į lėkštes dedame virtų ryžių, į vidurį - avokadų salsos ir viską papuošiame keptomis krevetėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą