2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Kepti obuoliai su česnakine varške



       Kepti obuoliai su pikantišku įdaru - nebloga užkandėlė arba pusryčiai. Man skaniau jie šalti, negu ką tik iš orkaitės.

2 porcijoms:
Obuoliai 4 vnt.
Varškė 180 g
Česnakas 2 sk.
Kiaušiniai 1 vnt.
Krapai, petražolės~
Druska, juodieji pipirai~

       Obuolius perpjauname pusiau, išskobiame sėklalizdžius (ir dar šiek tiek, kad būtų gilesnė duobutė). Varškę išsukame su kiaušiniu, pridedame kapotų žolelių, druskos, pipirų, išspaudžiame česnako. Dedame į skardelę, įpilame stiklinę vandens ir kepame 200 C orkaitėje 30 min.
       

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą