2012 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

Veršienos kepsneliai su citrininiu kaparėlių padažu


Veršienos kepsneliai 4 vnt.
Kaparėliai 2 v.š.
Citrinos 1 vnt.
Sviestas 40 g
Petražolės kuokštelis
Druska, baltieji pipirai ~

       Veršienos kepsnelius lengvai pamušame ir įtriname druska bei pipirais. Citriną gerai nuplauname, skustuku nutarkuojame žievelę ir ją užpilame verdančiu vandeniu.Keptuvėje įkaitiname sviestą ir apkepame mėsą po 3-4 min. iš kiekvienos pusės. Suberiame kaparėlius ir citrinos žieveles, permaišome. Užbarstome kapotomis žolelėmis ir iškart patiekiame.
       Recepto šaltinis - žurnalas "Liza. Prijatnogo apetita".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą