Reikės:
Paprikos 4 vnt.
Brinzos sūris 300 g
Varškė 200 g
Alyvuogių aliejus 4 v.š.
Česnakai 3 sk.
Citrinos sultys 1 v.š.
Druska, baltieji pipirai ~
Čiobreliai ~
Paprikoms nupjauname viršūnėles, išvalome sėklas ir apverdame sūdytame vandenyje 5-7 min. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su varške, 1 šaukštu aliejaus, išspaustu česnaku, čiobreliais. Pagal skonį pagardiname druska, pipirais ir citrinos sultimis. Kepimo indą ištepame šaukštu aliejaus. Paprikas prikemšame įdaro, uždedame viršūnėles ir sudedame į formą. Pašlakstome likusiu aliejumi ir kepame 200 C orkaitėje apie 20 min.
Recepto šaltinis - žurnalas "Liza. Prijatnogo apetita".
oi ,niam ,niam.
AtsakytiPanaikinti