Kai varškės apkepas ir varškėčiai pabosta... Nedažnai valgome saldžius patiekalus vakarienei, nors vaikai aišku mielai valgytų saldžiai kiekvieną kartą :) Valgėme vakarienei, bet liko ir pusryčiams - skanūs tiek karšti, tiek atšaldyti.
Reikės:
Obuoliai 4 vnt.
Varškė 180 g
Razinos sauja
Graikiniai riešutai sauja
Cukrus 2 v.š.
Cinamonas 1 a.š.
Pienas 2 v.š.
Medus 2 a.š.
Obuolius perpauname per pusę ir išskobiame. Razinas užpilame karštu vandeniu ir 5 min. palaikome. Varškę išsukame su cukrumi, cinamonu ir šlakeliu pieno. Suberiame razinas. Obuolių puseles sudedame į kepimo indą, pripildome įdaro. Uždedame kapotų riešutų ir pašlakstome medaus. Ant kepimo indo atsargiai įpilame truputį vandens ir kepame 180 C orkaitėje 30 min.
Recepto idėja - Saulėta virtuvė.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą