2012 m. liepos 22 d., sekmadienis

Spagečiai su česnaku ir ančiuviais



2 porcijoms:
Spagečiai 200 g
Česnakai 2 sk.
Alyvuogių aliejus 2 v.š.
Pomidorų padažas 1 v.š.
Alyvuogės 20 vnt.
Grietinė 2 v.š.
Ančiuviai 10 vnt.
Parmezanas 50 g
Druska, baltieji pipirai ~

       Česnako skilteles sutraiškome ir pakepame ant alyvuogių aliejaus, kol paruduos. Sudedame smulkintas alyvuoges ir ančiuvius. Tuomet išimame česnako skilteles ir supilame pomidorų padažą bei grietinę.
       Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiame, suverčiame į keptuvę su padažu ir permaišome. Patiekiame su parmezano sūriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą