2010 m. rugsėjo 4 d., šeštadienis

Vištienos vėrinukai


Vištienos filė 700 g
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 2 sk.
Apelsinai 1 vnt.
Čili pipirai 1/2 vnt.
Imbieras šviežias gabaliukas
Alyvuogių aliejus 1 v.š.
Druska, pipirai ~
Čiobreliai ~
Cukinijos, paprikos ir kt. daržovės garnyrui

       Apelsiną, imbierą, svogūną ir česnaką nulupame. Supjaustome ir sumalame elektrine smulkintuve, kartu su čili pipiriuku ir prieskoniais. Vištienos filė supjaustome gabaliukais, tinkamais verti ant iešmelių, ir laikome šiame marinate mažiausiai 2 valandas. Medinius iešmelius palaikome pusvalandį šaltame vandenyje. Sumauname vištieną ir kepame kartu su daržovėmis 180 C karščio orkaitėje 20-30 min. Daržoves kepiau pagal šį receptą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą