2017 m. rugpjūčio 14 d., pirmadienis

Baklažanų suktinukai su morkomis ir feta



Reikės:
Baklažanai 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakas 2 sk.
Fetos sūris 50
Pomidorų padažas 2 v.š.
Grietinė 1 v.š.
Druska, juodieji pipirai~
Alyvuogių aliejus~

       Baklažanus supjaustome pailgomis plokštelėmis, pabarstome druska ir paliekame pastovėti, kol išskirs sultis. Orkaitę įkaitiname iki 190 C. Baklažanus nušluostome, dedame į skardą ant kepimo popieriaus. Pašlakstome aliejumi, pipirais ir kepame, kol gražiai parus.
       Svogūną ir česnaką susmulkiname, morką sutarkuojame ir apkepame ant trupučio aliejaus. Keptas daržoves sudedame į dubenį, įmaišome pomidorų padažą, grietinę ir pasmulkintą fetą. Gauto įdaro tepame ant baklažanų riekelių ir susukame. 
       Tiekiame šiltus arba šaltus, labai puikus vegetariškas užkandis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą